Binnen Eten | Drinken - Noordkade 54 - 9203 CE Drachten
Telefoon: 0512-525282 - E-Mail: info@binnendrachten.nl


Gerechten van eigen land!

bereid met biologische en duurzame producten uit de regio
Lees meer

binnen live

Naast heerlijk dineren bij Binnen eten | drinken kan je ook 's avonds heerlijk uitgaan in Binnen. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd. Tijdens de evenementen draaien onze huis DJ's de beste platen. 


DJ Phunk le Chique

Phunk le Chique, deze jonge getalenteerde kerel uit de noordelijke van Nederland is bezig een goede carrière opbouwen. Enkele jaren geleden kwam hij in contact met dj'ing..
Niet veel later hij had zijn eigen dj set-up thuis en begon zijn vaardigheden te oefenen.
Enkele maanden later had hij zijn eerste optreden in een zaal in zijn geboortestad Drachten.
Nu, heeft hij gespeeld door alle van Friesland en verschillende optredens in de rest van Nederland. In December 2010 werd hij gevraagd om te spelen met NYE in Aruba. Zijn bootleg van ' Mike Posner-koeler dan me', bereikt de plek #7 in de Arubaanse charts. 

Hij heeft ook enkele eigen releases. Zijn eerste release was een samenwerkingsproject met 'Mijnheer Sunshine', Praia del Sol. De records wordt aangeroepen, 'Gozala y Tocala' met remixen door Firebeatz, Rancido en Jaz von D. Dit lied werd gesteund door grote guyes in de scène zoals, Mark Knight, Born to Funk, Gregor Salto en Peter Gelderblom. En een samenwerking met legend MC Sherlock, dit nummer is meerdere malen op verschillende compilatiealbums vrijgegeven. En hij had onlangs 2 releases op het nieuwe Nederlandse platenlabel 'Inspiratie Records'.
Houd een oogje op hem, want je zult zeker meer horen van deze top dj.


Dj Timmid

Al vanaf jongs af aan besmet met het house virus en daarnaast ook thuis in veel andere muziekstijlen. DJ Timmid draait een creatieve en verrassende mix van House, Dance, Hip Hop, R&B, Classics en de hits van nu. Met meer dan 10 jaar ervaring weet DJ Timmid altijd goed het publiek te lezen en is geen dansvloer veilig!

Daarnaast speelt Timmid ook veel samen met live muzikanten. Bijvoorbeeld Saxofoon, percussie, zangeres of mc's. Timmid draait in verschillende discotheken en op bedrijfsfeesten, studentenfeesten, Beurzen of Festivals.


DJ Pete Emric

Pete Emric, ook bekend als Pieter Jan van Emmerick, (geboren 1982, Nederland), is een DJ/producer. Pete ging naar de Hanze Hogeschool Groningen te bestuderen communicatiesystemen: Multimedia & ontwerp. Het was Groningen dat maakte hem funky tech-house & diepe huis ontdekken. in 2008 begon Pete Emric te spelen in verschillende clubs in Groningen. Geïnspireerd door de grootste dj's zoals Joris Voorn, Dennis Ferrer, Hardsoul (Roog & Greg)

Pete's muziekstijl werd een mix van Tech, Funky, Groovy en Latin House.
Door het verbeteren van zijn talenten, begon Pete Emric op te treden in verschillende clubs in Holland. Ook spelen op sommige grote evenementen over de hele wereld, zoals: Starbeach (Griekenland), AM23 Lustrum (Holland), Millennium (Spanje), Pacha (Spanje) en nog veel meer.
Tijdens de zomer van 2010 werd Pete Emric permanent aanwezig op Starbeach Chersonissos voor zomerseizoen. Spelen met de grootste dj's zoals Hardwell, Quintino, Billy de Kit & Afrojack.
Het hoogtepunt van die zomer was nützt op Club Matrix, de grootste club op het eiland.

2013, het jaar Pete Emric begonnen zijn zomer tour in heel Spanje. Preforming in Lloret de Mar, Blanes, Salou, Costa Brava. Hij werd de resident dj van Pacha la Pineda (Holland partijen), Lloret & Blanes ingeschakeld en Millennium. Millennium partijen bekend als de meest gedenkwaardige gebeurtenis van de Costa Brava met 2500 mensen in de grootste nachtclub in de regio Catalonië.

Het is duidelijk Pete Emric weet zijn weg rond en krijgt de party te beginnen, moet je zeker aandacht aan zijn aanwezigheid besteden.